martes, 28 de junio de 2011

C's avui consolidaria els seus resultats a les autonòmiques i es situaria com la 3era força en fidelitat de vot



Segons el Baròmetre d'Estiu d'El Periódico, C’s continua el creixement sostingut que li va permetre augmentar en un 20% els històrics resultats del 2006. Segons aquest baròmetre, si avui es celebressin eleccions Ciutadans tornaria a reeditar àmpliament els 3 diputats al Parlament de Catalunya. La confiança dels electors en Ciutadans, segons el baròmetre, és la 3era més alta de tots els partits parlamentaris, ja que 7 de cada 10, asseguren que tornaria votar a Ciutadans, situant la taxa de fidelitat de vot en la més alta aconseguida per C’s, un 70%.

Pel que fa a la valoració del president de Ciutadans, Albert Rivera, és un dels pocs líders que augmenta la seva valoració, que també se situa en el seu màxim històric amb un augment del 3,2 que va obtenir el novembre del 2010 fins al 3,6 que obtindria ara; situat per sobre de la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

En conclusió; segons aquesta enquesta, Ciutadans continua una tendència creixent i positiva d'augment de la confiança dels ciutadans cap al partit i també cap al seu líder, Albert Rivera, uns resultats que de mantenir-se estables situarien a C’s en una posició immillorable per ser cada dia més influents i decisius a la política catalana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario